Færgetid kan være lektietid!

Bruger du meget tid på færgen? Har du brug for lektiehjælp? Brug din færgetid som lektietid! Men du føler ofte at du har brug for hjælp med lektierne, og det kan du jo ikke få på færgen – jo du kan! 

Med et forløb hos GoTutor kan vi finde en lektiehjælper, der kan hjælpe i de svære fag, men som også kan mødes med dig på Skype, så du kan få udnyttet tiden på færgen. Det eneste du skal gøre er at fortælle os, hvad du skal bruge hjælp med, og så er det bare at have internetforbindelsen på færgen klar. 

Dette er løsningen til dig, som har for meget færgetid, men ikke nok lektietid. På dkig.dk kan du finde en færgeportal, hvor du kan se hvor lang overfartstid du har på din færgerute. Så kan du se, hvor meget lektietid du har at råde over. Er det en halv time, en time? Du kan få hjælp i lige så lang tid, som din færge sejler. Du kan nemt og hurtigt planlægge med din underviser, hvornår du skal bruge lektiehjælp, og hvornår de skal ringe dig op. 

Hvis du ikke har lektier for, men du vil alligevel gerne bruge færgetiden fornuftigt, så kan du aftale med din underviser, at I kan øve et emne, så du kan blive endnu stærkere i det. På den måde kan du bruge den kedelige tid på vandet på at øve dig på et emne, du måske ikke føler dig så stærk i.

Men hvordan skal det så foregå? Der er mange muligheder. Hvis du har en matematikopgave for, kan du sende den til din underviser, over mail eller facebook, og herefter kan I ringes sammen på Skype, og så kan I gennemgå din opgave sammen. Hvis der er lidt mere tekst involveret, som en danskstil for eksempel, så kan i oprette et Google Docs dokument, hvor din underviser kan gå ind og sætte kommentarer på, hvad du har skrevet. Du kan få fleksibel lektiehjælp, ud fra lige dine behov!

Det bedste ved det hele er, at tiden på færgen går meget hurtigere, for når man skal tage den ofte, kan det hurtigt blive svært at få tiden til at gå. Der er grænser for, hvor meget tid der kan slås ihjel i border-shoppen. Derfor kan du få mulighed for at udnytte tiden, så din færgetid ikke er lig med spildtid. 

Det hele foregår i dit tempo, så selvom du ikke når at gøre det hele færdigt, så kommer du til at have styr på det du når – det kan være svært at lære, når der ræses igennem. Du kan også få hjælp til at tænke lige så hurtigt som færgen sejler, hvis du er bekymret for, om dine klassekammerater er meget hurtigere til at løse opgaver. Så kan du og din underviser øve jer i hurtig opgaveløsning.

Med GoTutor kan du få hjælp til at gøre færgetid til lektietid!