Krydstogt i Caribien

Krydstogt i Caribien: Den ultimative guide

Krydstogter er den perfekte ferie for alle, der ønsker at se verden, mens de slapper af i et behageligt miljø. Krydstogter er også en fremragende mulighed for folk med begrænset mobilitet, da de kan medbringe deres egen kørestol om bord og nyde alle de bekvemmeligheder, der følger med krydstogter! Der er mange muligheder, når det gælder krydstogt i Caribien, men her er vores ultimative guide, der hjælper dig med at beslutte, hvilket krydstogt der er det rigtige for dig.

Carnival Cruise Lines

Carnival Cruise Lines har eksisteret siden 1972. I 2008 blev de et af de kun seks krydstogtselskaber, der er ejet af RoyalCaribbean Cruises Ltd. (de andre er Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Costa Cruise Lines, Azamara Club Cruise og Pullmantur)

Krydstogtrejse rute

Der er en række forskellige krydstogtrejser, som du kan vælge mellem, når du krydstogter i Caribien. Et valg er at krydstogte rundt om en ø som Jamaica eller Bahamas i syv dage, mens du opholder dig i to havne på hver dag på dit krydstogt. En anden mulighed er at sejle mellem øer som Puerto Rico og derefter St. Lucia med stop på Antigua og Dominica, inden du vender hjem efter seks nætter på vandet

Hvad er inkluderet på en krydstogt i caribien?

Du tager ikke på ferie uden at få noget god mad! Carnival Cruise Lines tilbyder all inclusive-spisemuligheder, hvor alt fra krydstogt og flyrejse til dit værelse, drikkevarer, drikkepenge og indkøb om bord er inkluderet.

Carnival er et fremragende valg for dem, der ønsker en luksus krydstogtoplevelse uden at sprænge banken. Hvis du er på udkig efter valuta for pengene, er dette krydstogtselskab måske ikke det, du leder efter! Men hvis det er kvalitetsservice, som du har brug for ud over god mad, så har Carnival Cruise Lines dig dækket ind.

Hvor meget koster det?

Der er tre forskellige kategorier af krydstogter tilgængelige med Carnival – Value Cruising (fra 699 £), Midrange Cruising (fra 999 £) og Luxury Cruise Experience (fra 1499 £). Disse priser er inklusive alle skatter og afgifter, hvor det er relevant.

At booke et krydstogt er en fremragende måde at opleve Caribien på fra dit eget hjem. Det er på tide for dig og din familie, venner eller partner at begynde at planlægge drømmeferien!