Krydstogter fra København: Hvor man kan sejle, og hvilke skibe sejler

Krydstogter fra København er perfekte for dem, der ønsker at krydse verden og udforske forskellige destinationer. Du kan sejle næsten hvor som helst, men hvis du leder efter et krydstogt, der giver dig mulighed for at se meget af Europa på én tur, så er det her! Der er mange krydstogtskibe, der sejler fra Københavns havn hvert år, så der er ingen mangel på muligheder, når det er tid til at booke dit krydstogt. Læs videre for at få mere information om, hvilke typer krydstogter der sejler ud fra Danmarks hovedstad, og hvor de går hen!

Krydstogter fra København, Danmark sejler til mange destinationer i Europa. De krydstogtrederier, der sejler fra denne anløbshavn, er blandt andet Royal Caribbean International og AIDA Cruises. Begge krydstogtskibe tilbyder krydstogter over hele verden! Men hvis du er på udkig efter en europæisk rute med masser af anløbshavne på din liste, så tjek vores side omkring krydstogt i Europa.

Andre krydstogtrederier i København

Nogle andre krydstogtrederier, der sejler fra København er Norwegian Cruise Line og Celebrity Cruises. Det, de mangler i antal, opvejes af deres unikke ruter; begge krydstogtselskaber har en eller to afgange hvert år, der går til andre steder end de fleste skibe. Endnu en mulighed, der er værd at nævne, er MSC Crocieres Magnifica skib – det sejler årligt mellem Genova, Italien og København.

Krydstogter fra København sejler til destinationer i hele Europa! Der findes også krydstogtskibe, der sejler uden for Europa; disse rederier omfatter Royal Caribbean International, AIDA Cruises, Norwegian Cruise Line og Celebrity Cruises. De er værd at tjekke ud, hvis du ønsker et krydstogt, der ikke ligger i Europa, eller et krydstogt med en rejseplan, der er anderledes end de fleste andre. Hvis du er på udkig efter noget mere unikt – måske endda den årlige afgang mellem Genova, Italien og København med MSC Cruises’ Magnifica-skib – så er dette din bedste mulighed!

Udforsk verden på et krydstogt fra Danmarks hovedstad

Københavns Havn byder både krydstogtskibe fra Royal Caribbean International og deres Voyager-klasse skibe (Oasisof the Seas, Anthem of the Seas og Harmony of the Seas) samt krydstogtskibe fra AIDA Cruises. Det er også her, MSC Cruises’ Magnifica-skib sejler til hvert år!

De tilbyder krydstogter i det vestlige Middelhav (Spanien), det østlige Middelhav (Tyrkiet), Nordeuropa/Østersøen (Norge) og Vestasien og Det Røde Hav (Egypten)Krydstogter fra København: Hvor kan man sejle, og hvilke skibe sejler fra Københavns Havn? Der er mange krydstogtskibe, der sejler fra Københavns Havn hvert år, så der er ikke mangel på muligheder, når du skal booke dit krydstogt. Læs videre for at få mere information om de typer krydstogter, der sejler fra Danmarks hovedstad, og hvor de sejler hen! Krydstogter fra København, Danmark sejler til mange destinationer i Europa med Royal Caribbean International cruise line samt AIDA Cruises. Begge krydstogtrederier tilbyder krydstogter over hele verden, men hvis du leder efter en europæisk rute med masser af havne på din liste, så tjek disse krydstogtrederier nogle andre krydstogtrederier omfatter Norwegian Cruise Line og Celebrity Cruise Lines Oceania-klasse skib (Oasis of the Seas, Anthem of the Seas og Harmony of the Seas) krydstogt fra København. De tilbyder krydstogter i det vestlige Middelhav (Spanien), det østlige Middelhav (Tyrkiet), Nordeuropa/Østersøen (Norge) og Vestasien og Det Røde Hav (Egypten).

Tag rundt i hele Europa på Krydstogt

Krydstogter fra København sejler til destinationer i hele Europa med Royal Caribbean International Cruise Line samt AIDA Cruises. Begge krydstogtrederier tilbyder krydstogter over hele verden, men hvis du leder efter en europæisk rute med masser af havne på din liste, skal du tjekke disse krydstogtskibe Nogle andre krydstogtskibe omfatter Norwegian Cruise Line og Celebrity Cruise Lines Oceania-klasse skib-Oasis Of The Seas, Anthems Of The Seas og Harmonys Of The Seasecruer fra København. De tilbyder krydstogter i det vestlige Middelhav (Spanien), det østlige Middelhav (Tyrkiet), Nordeuropa/Østersøen (Norge) og Vestasien og Det Røde Hav-Egypten

Sejl igennem Panamakanalen med krydstogt

Krydstogtskibe finder det lettere at krydstogte fra europæiske havne, da de ligger lidt tættere på hinanden, og der er mindre tid på havet. Krydstogtskibe kan også sejle uden for Europa, fordi de kan sejle gennem Suezkanalen eller Panamakanalen; disse krydstogtskibe vil dog normalt have andre ruter end dem, der sejler inden for Europa. Krydstogter fra København krydser generelt i hele Europa med Royal Caribbean International samt AIDA Cruises – begge krydstogtrederier tilbyder mange muligheder for krydstogter rundt om i verden, men hvis du leder efter en rute inden for Europa med mange havne på ruten, kan du sejle fra København. Blandt andre krydstogtrederier kan nævnes Norwegian Cruise Lines og Celebrity Cruises’ skib i Oceania-klassen: Oasis of The Seas, Anthems Of The Seas og Harmonys Of The Sea. Disse krydstogtskibe sejler i det vestlige Middelhav (Spanien), det østlige Middelhav (Tyrkiet), Nordeuropa/Østersøen (Norge) eller Vestasien og Det Røde Hav (Egypten).