Oslofærgen tilbyder shampoo og balsam fra Vivasan

Du behøver nu ikke længere, at proppe shampoo og balsam med i tasken, når du skal på sejltur med Oslofærgen. Som noget helt nyt, tilbyder Oslofærgen nu, at du på din sejltur, kan benytte dig af hårprodukter fra Vivasan. Så drop shampoo og balsam når du skal med færgen, og prøv i stedet disse fine produkter. Hårprodukterne er ikke bare helt almindelige produkter. De er nemlig ekstra gode til at skabe stærkt og sundt hår. Derudover er de lavet udelukkende af naturlige stoffer, og kan derfor bruges af alle.  

Hvad er Vivasan?

Vivasan er en virksomhed som udelukkende sælger produkter til håret. Produkterne er primært rettet mod folk, der lider af tyndt hår og hårtab. Der er mange, som døjer med at håret, af den ene eller den anden grund, falder af. Det kan både være grundet den fysiske og psykiske tilstand man er i, eller man kan være født med tendens til tynd hår. Uanset årsagen, har Vivasan udviklet produkter som styrker håret, og hjælper det til at gro. Det unikke ved disse hårprodukter er, at de har fået tilføjet en serum, som har til formål at få håret til at vokse. Ud over shampoo og balsam, er der også udviklet en separat serum, som skal være ekstra hjælpsom for håret. 

Håret er, for mange, en dyrebar del af kroppen, og det er derfor vigtigt at passe på det. For at skabe sundt og stærkt hår, kræver det ofte at man benytter sig af de rigtige produkter. Hårpleje produkterne fra Vivasan er med til at styrke dit hår, så du altid føler dig godt tilfreds med det. Ud over at indeholde de gode vitaminer, mineraler og proteiner, som håret har brug for, er produkterne også lavet udelukkende af naturlige ingredienser. Du putter altså ikke nogle kunstige eller giftige stoffer i håret, ved at bruge virksomhedens produkter. Netop derfor, tilbyder Oslofærgen disse produkter, som kan benyttes af alle og enhver. 

Oslofærgen tilbyder oplevelser ud over det sædvanlige 

For at tilfredsstille de rejsende på Oslofærgen, er der tillagt oplevelser, som kunderne efterspørger. Netop derfor, er der valgt at tilbyde shampoo og balsam fra Vivasan. Det er produkter i høj kvalitet, som de rejsende har mulighed for at benytte sig af under turen. Kvalitet kommer i mange former. Hos Oslofærgen er der arbejdet på at skabe kvalitet gennem kundetilfredshed, og produkter af høj standard. På den måde sætter Oslofærgen kunderne først, og skaber en værdifuld oplevelse for alle. 

Det er vigtigt at de rejsende får en følelse af, at turen på færgen, bliver et ophold, frem for blot en transportmulighed. Det skal være en god oplevelse at rejse med Oslofærgen, og der skal derfor sættes ekstra indsatser ind, for at skabe hyggelige omgivelser. Ved at tilbyde de gode hårpleje produkter, slipper de rejsende for, selv at tage hårprodukter med, når man efter en lang dag skal have et bad. At gøre tingene let for de rejsende, er nemlig også en stor del i, at kunne tilbyde kunderne en sejltur ud over det sædvanlige.