Tre gode grunde til at tage færgen

Rigtig mange danskere har familie på hver sin side af Fyn eller arbejde, hvor man dagligt skal pendle fra Jylland til Sjælland. Det kræver, at der er gode transportmuligheder, og at der i nogle tilfælde er mulighed for at bruge et andet transportmiddel end sin bil, så man kan udnytte rejsetiden bedre. Færgen er en rigtig god løsning til netop det. Her kan man både have sin bil med, så man hurtigt kan komme frem i den anden ende, og samtidig er der på færgen bedre mulighed for at udnytte tiden fornuftigere.

Tag arbejdet eller studiet med på færgen

En af grundene til at tage færgen og droppe bilen totalt er, at mange brugtbilhandlere fusker med kilometertælleren for at tjene ekstra penge på bilerne. Læs mere her om problemet. Derudover er der andre gode grunde til at tage færgen i stedet for bilen. På færgen kan man tage sin computer med og bruge en god time på at få indhentet noget af det forsømte arbejde. Hvis man flere gange om ugen skal over Storebælt, er det rigtig mange timer, man kan indhente på arbejdet ved at tage færgen. Ligeledes er der mange studerende, der pendler frem og tilbage til familie flere gange om måneden, som kan få indhentet en hel del læsning ved at tage færgen i stedet for at låne sine forældres bil. Hvis man er ved at falde i søvn over de kedelige studietekster, kan man passende købe en kop kaffe på færgen. 

Undgå motorvejsrestauranterne og spis på færgen

Det er ikke kun kaffe, man kan købe på færgen. De fleste færger i Danmark har nemlig også et cafeteria eller en restaurant, hvor man kan få en lækker portion aftensmad. Hvis man ofte tager bilen over både Lillebælt og Storebælt, bruger man sikkert også en hel del tid hver gang på rastepladserne. Om man skal ind for at finde et toilet, købe en kop kaffe eller holde en længere pause for at få et måltid mad, bruger man bare en god portion tid på disse pauser. Tager man færgen slipper man for at bekymre sig om spildtid hver gang. Man sørger bare for at få ordnet det hele, mens færgen sejler – så kommer man hurtigst muligt frem hver gang uden at have spildt noget tid. 

Få en god time på øjet

Det siger vel sig selv, at man ikke kan snuppe sig en lille lur, når man sidder bag rattet. Hvis man lever en travl hverdag, hvor søvn kommer i anden prioritet, kan det virkelig være givende at have tid til en såkaldt morfar engang imellem. Færgen fra Aarhus til Sjællands Odde, som er en af de mest populære færgeruter i Danmark, tager lidt over en time. Her kan man sagtens nå at finde sig et godt sæde, sætte sig ordentligt til rette og tage en time på øjet. På den måde er man frisk igen, når færgen er i land, og så slipper man for at møde træt og uoplagt op til diverse forretningsmøder og aftaler.